Over HDD GROUP & BODY BIKE

Fietsen voor een gezonde en sportieve toekomst
We zijn enorm trots dat we namens HDD GROUP samen met de Hartstichting ons mogen inzetten voor een gezondere en sportievere toekomst voor de Nederlandse maatschappij. Sporten en gezondheid zijn onafscheidelijk, we weten als geen ander dat sporten bijdraagt aan een goede gezondheid en een fit en vitaal leven. “Voor ons is sporten één groot feest, onze lijfspreuk is dan ook ‘fitness is fun’. Hoe tof is het dat we een sportieve én maatschappelijke activiteit kunnen organiseren tijdens hét leukste feestje van Nederland?” – Ramon Klaassen, CEO Les Mills Nederland en Vlaanderen.

De HDD GROUP is samen met een aantal National Trainers van Les Mills bij dit evenement aanwezig zodat je verzekerd bent van een comfortabele BODY BIKE, bruikbare tips, een goede warming-up en de nodige support!

Alles uit het leven halen doe je met je vrienden en vanuit je hart!

Over HDD GROUP
Al meer dan 25 jaar maakt HDD GROUP fitness professionals succesvol door het bieden van totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. Onze passie voor fitness en gezondheid is de basis van alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan succes en geluk en wensen iedereen een gezond, gelukkig en succesvol leven toe.

Over BODY BIKE
Your bike, your ride. In 1990 is BODY BIKE begonnen met de zoektocht naar de ultieme indoor cycle. In de fabriek van BODY BIKE, in het noorden van Denemarken, draait alles om de ultieme bike. No-nonsense, elegant, first class zijn de sleutelwoorden voor de Scandinavische designtraditie én voor de BODY BIKE. Naast de diverse bikes biedt BODY BIKE ook hoogwaardige accessoires, zoals zadels en pedalen.